Öppen partilokal – soppa och böcker

Som vanligt på tisdagar är partilokalen öppen mellan 17:30-19:30. Under november månad kommer det vara extra trevligt på partilokalen, då bjuder vi på soppa och har bokbytarmånad. Välkommen!

Medlemsmöte

Storgatan 56A, Sundsvall Storgatan 56A, Sundsvall

November månads medlemsmöte! Kom och påverka!

Årsmöte

Eq house Medborgargatan 35, Sundsvall

Vi hälsar både gamla och nya medlemmar välkomna till årsmöte 2022, vänsterpartiet i Sundsvall. Årsmötet är partiföreningens högsta beslutande organ. Vi använder årsmötet dels till att titta på vad föreningen och styrelsen har arbetat med under det senaste året, hur föreningens pengar har använts och om allt har gått riktigt till. I så fall beviljar […]

8 mars – värdigt och tryggt på våra villkor

Storgatan 56A, Sundsvall Storgatan 56A, Sundsvall

Temat för årets 8 mars firande är förlossningsvården och det det ska vara "värdigt och tryggt på våra villkor". Vänsterpartiet Sundsvall har partilokalen öppen under denna kväll och bjuder på pizza och ett kvinnohistoriskt quiz. Alla är välkomna, så väl medlemmar som ickemedlemmar.

1 MAJ

Storgatan 1 Sundsvall

Äntligen får vi träffas tillsammans igen för att fira första maj! Välkommen att delta med vänsterpartiet i Sundsvall.   11.45 uppsamling på storgatan 1 12.00 avmarsch från storgatan 1 12.30 samling på stora torget för tal och underhållning 14.00 fika på pipeline tillsammans med asylkommittén Artist på stora torget är: JOAKIM GISSBERG  

VALUPPTAKT

Södra järnvägsgatan 25 Södra Järnvägsgatan 25, Sundsvall

Efter årets pridetåg som är samma datum är det äntligen dags för vår valupptakt. Vi bjuder på mat och det kommer att vara quiz, livemusik och peppande stämning. Anmäl dig via: [email protected] Evenemanget är öppet för såväl medlemmar som sympatisörer!

Valhubb

Storgatan 56A, Sundsvall Storgatan 56A, Sundsvall

Vi bjuder på pizza på Storgatan 56A. Vi klistrar affischer på plakat och göra annat som behövs i valrörelsen. Kom och var med, även du som inte är medlem är varmt välkommen.

Valhubb

Storgatan 56A, Sundsvall Storgatan 56A, Sundsvall

Vi ses på valhubben för att fixa valarbete som behöver göras. Alla är välkomna, vi bjuder på kaffe!

Valhubb -ringstugan öppnar

Storgatan 56A, Sundsvall Storgatan 56A, Sundsvall

Vi ses på valhubben för att ringa väljare. Alla är välkomna, vi går igenom först hur man gör när man ringer. Och vill man inte ringa, kom och hjälp oss koka kaffe eller pyssla med något annat, det finns alltid något du kan bidra med!

Valhubb – ringstuga

Vi ses på valhubben för att ringa väljare - kom och hjälp till. Vill du inte ringa finns det alltid något annat att hjälpa till med. Välkomna!